Op weg naar Parijs

26 oktober 2006

Halfweg goochelen

dinsdag : 1:26:52; 14,65 km; 10,1 km/u; 5m55/km; AHR 161
vandaag :opwarming 0:15; 2,45km ; 9,8 km/u; 6m08/km; AHR 152
intensieve duur training : 4x (8min à 170-180bpm + 3min rust) + cool down = 0:54; 8.67km; 9.6km/u; 6m15/km; AHR 163


Halfweg het trainingsschema evenals een weeral hectische week. Het is niet makkelijk om 4 trainingen/week van minstens 1u af te werken met een druk leven zoals het onze. Het is steeds goochelen tussen de kids, het werk enz.
bv volgende week : maandag training ? Dinsdag optreden van Flint, woensdag proberen uit te slapen + kids gaan ophalen bij de ouders (zitten begin van de week bij hen), do + vr mogelijke loopdagen ?. Week-end : zaterdag repetitie + zondag uiteten.
Er moet dus nog 1 trainingsmoment gevonden worden.
Goochelen dus.

Begin van de week was daarnaast wel een leuke ervaring. Toen heb ik samen met mijn Parijsbuddy Julie een pré-Parijs-jogging uitgelopen (resultaten zie bovenaan). Dit week-end was een beetje met spanning afwachten wat het zou geven. Zelfde niveau of moet de ene sprinten om de andere bij te houden. Blijkbaar viel het énorm mee. Het was zo leuk, dat ipv een kleine 10-km te lopen, het plots 14 km was en we hebben ons geen seconde verveeld. Dit moest een leuk blik zijn voor die Brusselaars : ipv hijgende ipod-luisterende lopers te zien passeren, 2 tetterende joggers.
Terug bij Julie hebben we natuurlijk al onze snufjes vergeleken bv hoe werkt de Polar vs de Garmin. Gelukkig was haar zetelatleet er om de computers aan de praat te krijgen wat niet meteen lukte, maar met het nodige IT gepraat (sorry Julie voor dit niet-loop-gepraat moment) en gefoefel op de computer, is het gelukt ... tot mijn batterij het liet afweten. Wel leuk zo'n Garmin. Zo zie je waar je gezeten hebt, alhoewel ik dacht te zien dat we op een moment in 1 of ander museum gelopen hebben. Toch niet zo precies dus.

Op naar een Zoniënwoud training.

1 Reacties:

  • Je kan de oudste in een buggy zetten en de jongste op je rug dragen en zo gaan lopen: extra training voor jou en geen babysit nodig voor de kids (en dus ook rust voor 't vrouwke).. geen goed idee? Het buddy-trainingexperiment was inderdaad een voltreffer, op naar de volgende!

    By Anonymous Anoniem, at 26/10/06 22:33  

Een reactie posten

<< Home